Dončić obožava automobile i ima novu igračku: Ako su se oduševili Džordan i Jarić - i vi ćete

Luka pokazao novu zver iz garaže

26.04.2024. 13:40
  • Podeli:
Luka Doncic_Tanjug AP-64228392953ac.webp Foto: Tanjug/AP

Luka Dončić je nedavno pričao koliko je veliki ljubitelj automobila, a u svojoj garaži već ima prave "zverke", među kojima i džip za apokalipsu, koji posebno voli.

Različiti modeli krase Dončićevu garažu, od trakačkih kola poput Ferarija, Lamborginija, Poršea, Kenigsega, ali tu su i oldtajmeri, koji imaju poseban šmek.

Jedan takav obogatio je Dončićevu kolekciju automobila. U pitanju je Ševrolet Kamaro iz 1968. godine - "Camaro SS", koji je posebno prilagođen za Dončića.

Ofarban je u zanimljivu kombinaciju crne, ljubičaste i roze boje, a na njemu su i broj 77, koji Dončić nosi, ali i logo Džordana, koji je Lukin sponzor za patike.

Poznato je i da je najveći košarkaš svih vremena - Majkl Džordan veliki poštovalac Lukine igre i da ga obožava, a oduševio ga je i automobil, pa je nakon što je sa njega skinuto platno komentarisao na Dončićevom instagramu.

"Mi vidimo viziju", stoji u Džordanovoj poruci.

Komentari su se nizali, pa je tako stigao i komentar Marka Jarića, bivšeg srpskog reprezentativca, koji je na Dončićevu novu "zverku" reagovao emotikonima sa tri "vatrice".

Oduševili su se i Serhio Ljulj, kapiten Real Madrida, kao i Felipe Rejes, legendarni reprezentativac Španije i legenda Real Madrida.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()