Da li je konačno došlo vreme da ostvari svoj san i bude jedno od najvećih pojačanja Zvezde u istoriji?

Inter želi da ga pusti na leto

08.05.2024. 22:30
  • Podeli:
Marko Arnautovic-658fcf528100d.webp Foto: Tano Pecoraro/LaPresse via AP/Tanjug

Kuvalo se svojevremeno ozbiljno kada su u pitanju Marko Arnautović i Crevna zvezda, generalni direkor crveno-belih Zvezdan Terzić dao je svoj maksimum da ga dovede na Marakanu, ali je austrijski reprezentativac tada pojačao Bolonju.

U međuvremenu je prolog leta prešao u Inter, uzeo titulu sa ovim klubom, ali sudeći po najavama iz Italije teško će na leto nastaviti saradnju - iako ima važeći ugovor do leta 2025. godine i po sezoni prima tri miliona evra.

Iz Intera su najavili da žele da ga prodaju (barem tako pišu mediji na čizmi) i spremni su da saslušaju sve ponude. Pogotovo bi izasli u susret Arnautoviću ako ovaj odluči da iz nekog razloga postane slobodan agent.

A  to bi opet moglo da uključi Zvezdu u celu priču i da Arnautović sa 35 godina ispuni svoju ličnu želju i obuče crveno-beli dres.

"U našoj porodici postoji veliki rivalitet. Brat i ja smo zvezdaši, kao i naš stric. Pokojni deda je bio partizanovac i moj tata je veliki grobar. Ne mogu baš sad da potvrdim da mi je to bio san, ali ako za tri ili četiri godine dođem u Zvezdu bilo bi mi top da im "zabijem" jedan gol na Marakani", rekao je Arnautović svojevremeno.

Te "tri ili četiri godine" su upravo nastale, pošto je Arnautović 2021. dao tu izjavu, a veliku ulogu u potencijalnom transferu, što bi bio jedan od najvećih u istoriji Zvezde, mogao bi da odigra kapiten crveno-belih Aleksandar Dragović koji je na korak od potpisa novog ugovora.

"Znam da je veliki zvezdaš iako mu je otac partizanovac. Verujem da će i on jednog dana doći ovde", rekao je Dragović svojevremeno na priču oko Arnautovića.

Ove sezone austrijski reprezentativac imao je problema sa povredama i dao je samo četiri gol, uz tri asistencije, na 33 utakmice u dresu Neroazura.

Za Zvezdu bi bio pakleno pojačanje u lovu na novu Ligu šampiona.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()