Da srce prepukne: Voljako objavio poslednju prepisku sa Sinišom Mihajlovićem

Alesandro Voljako objavio je fotografiju dopisivanja sa Sinišom Mihajlovićem malo pre nego što je preminuo.

24.10.2023. 09:28
  • Podeli:
Siniša Mihajlović-639df0c5e1262.webp Foto: FK Crvena zvezda

Alesandro Voljako objavio je fotografiju dopisivanja sa Sinišom Mihajlovićem malo pre nego što je preminuo. Ubrzo je reagovala i Virdžinija, ćerka legendarnog fudbalera i trenera.

Voljako je dočekao da debituje u Seriji A, ušao je sa klupe u porazu njegove Đenoe od Atalante sa 2:0, a onda je odlučio da objavi poruku koja govori koliko je u zeta verovao Mihajlović.

Naime, 22. novembra prošle godine je Mihajlović napisao poruku Voljaku.

„Laku noć Ale, ostani jak i videćeš da će sve da se reši. Volim te“, napisao mu je Miha.

Instagram@alexvoglicacco

Fudbaler mu je odgovorio sa „Obećavam, nikada neću odustati“.

Sudbina je htela da debituje 22. oktobra, pa je taj broj postao izuzetno značajan za njega.

„Broj 22 je ispisan u knjizi sudbine. Obećavam ti, nikada neću odustati“, napisao je Voljako.

Ubrzo se oglasila i Virdžinija.

„Alesandro je debitovao u Seriji A i ti tata si bio svestan koliko je naporno radio za to. Nikada nije tražio ničiju pomoć, uvek si ga ti podržavao, kao otac sina. Znam da bi uradio sve za njega, kao što si za nas i videla sam u tvojim očima koliko si ga voleo. Sigurna sam da bi ga pozvao posle debija. Došao si da me posetiš u mojim snovima, da potvrdiš da si sa nama. Nedostajao si mi više nego inače, jer bih te pozvala da ti sve ispričam. Nisam mogla, pa si ti to uradio i sigurna sam da to nije slučajnost, ništa se ne dešava slučajno“, napisala je ćerka Mihajlovića.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()