Delije u transu: Radonjić se vraća u Crvenu zvezdu

Trese se Marakana

26.04.2024. 14:09
  • Podeli:
Nemanja Radonjić-650979173d2a5.webp Foto: Alessandro Garofalo/LaPresse via AP/Tanjug

Prema informacijama "Sportala" Crvena zvezda vredno radi kako bi omogućila povratak srpskog reprezentativca Nemanje Radonjića (28) na Marakanu.

Brzonogi krilni fudbaler je upravo kod sadašnjeg trenera crveno-belih Vladana Milojevića igrao najbolji fudbal. Pritom je u najboljim godinama (28) i veruje se da njegov kvalitet biti zlata vredan za ekipu iz Ljutice Bogdana.

Radonjićeva karijera već neko vreme stagnira, trenutno nastupa za Majorku kao pozajmljeni fudbaler Torina, ali ni u Španiji nije pronašao ritam koji ga je krasio u Zvezdi. 

Međutim, još uvek nije kasno da uhvati novi zalet i to upravo sa stadiona Rajko Mitić kada je za samo godinu dana celoj Evropi pokazao neosporan kvalitet. Nakon odlične sezone pod komandom Vladana Milojevića, Nemanja je obezbedio transfer u Marsej vredan čak 12 miliona evra,

Da li će Crvena zvezda platiti Torinu obeštećenje za Radonjića ili će on stići na pozajmicu za sada je nepoznato. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()