Navijači ne zaboravljaju velikane: Torino se setio Siniše Mihajlovića

Srpski trener sedeo je na klupi Torina dve sezone

17.12.2023. 08:24
  • Podeli:
Siniša Mihajlović Torino-657ea06ba5d56.webp Foto: Profimedia

Na godišnjicu njegove smrti legendarnog Siniše Mihajlovića fudbaleri Torina su igrali utakmicu u Seriji A, pa su organizatori meča iskoristili priliku da se sete svog preminulog trenera. 

Na semaforu se u jednom trenutku pojavila fotografija srpskog fudbalera i trenera, a navijači na tribinama su ga na to pozdravili klicanjem njegovog imena. Mihajlović je trenirao Torino dve sezone, od 2016. do 2018. godine.

Torino je u subotu veče igrao protiv Empolija i pobedio je golom Duvana Zapate -1:0. Gol je pao u 25. minutu, dok su Bikovi imali i dosta sreće jer je VAR poništio čak dva gola Empolija u prvom poluvremenu.

Vanja Milinković Savić i Ivan Ilić su igrali svih 90 minuta za Torino, Nemanja Radonjić nije ulazio u igru.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()