Pirlo posle pobede: Igrali smo za Sinišu Mihajlovića

Usput, gol je postigao Kasami, koji je slične građe kao on i levonog je, kaže trener Sampdorije

17.12.2023. 09:56
  • Podeli:
andrea-pirlo-anadolija.jpg

Fudbaleri Sampdorije pobedili su u gostima Ređanu sa 2:1 na dan godišnjice smrti svog bivšeg igrača i trenera Siniše Mihajlovića.

Prema rečima trenera Dorije Andree Pirla njegov tim je trijumf posvetio Mihajloviću koji je preminuo 16. decembra 2022. godine.

"To je bila prelepa pobeda, ostvarena na teškom terenu. Nastavili smo sa uspešnim igrama. Dobro smo pristupili utakmici i dobro upravljali situacijama, osim poslednjih minuta, zadovoljni smo. Očekivali smo gol od De Luke i konačno je stigao: oslobodio se, sada će imati mnogo više da pruži", rekao je Pirlo i dodao:

"Igrali smo za Sinišu Mihajlovića, bio je primer za sve, kako na terenu tako i van njega. S ovom pobedom, sećamo ga se sa velikim zadovoljstvom. Usput, gol je postigao Kasami, koji je slične građe kao on i levonog je. Navijači su uvek uz nas, bili su i ovaj put. Sada imamo još dve utakmice koje treba dobro da odigramo pre pauze, trebalo bi da nam daju podstrek da krenemo s velikom energijom u 2024. godinu", poručio je čuveni Italijan, a prenosi italijanska "Republika".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()