Pitanje za milion dolara: Za koga Mbape večeras navija - Real ili Bajern?

Reakcija na ovo pitanje postala hit

08.05.2024. 10:10
  • Podeli:
mbape-663b32f4bc3d8.webp Foto: AP Photo/Christophe Ena

Mnoge je iznenadio prolaz Borusije iz Dortmunda i pobeda u duelu sa Pari Sen Žermenom, ali su očigledno mnogi i zaboravili na onu famoznu - fudbal je igra u kojoj uvek pobeđuju Nemci.

Milioneri iz Dortmunda pokazali su da novac Svetaca iz Pariza nije na značaju ako poseduju supermoć koju je ovog puta prikazala ekipa iz Nemačke.

Tako se i Kilijan Mbape oprostio od takmičenja, a verovatno i dresa Pari Sen Žermena, s obzirom da je gotovo izvesno da će na leto da promeni sredinu i pređe u Real Madrid.

Nakon jučerašnjeg meča, Francuz je pred novinarima bio miran, ali tužan, pa je tako jedno novinarsko pitanje postalo hit.

PSŽ je u oba susreta poražen sa 1:0, a Mbape je bio blizu pogotka, međutim, stativa se isprečila. Tako će tužan pratiti finale, a koga tamo želi da vidi, pitanje je.

Upravo je to pitanje i iznenadilo Mbapea - Za koga ćete navijati u drugom polufinalu, Real ili Bajern?

Reakcija Francuza je jasna, šokiralo ga je direktno pitanje, s obzirom da se govori da će na kraju sezone upravo u Real.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()