Andrija Radulović odlazi u Ameriku: Zvezda i Vojvodina dele milione

Vojvodina i Crvena zvezda se sastaju u finalu Kupa

18.05.2024. 10:43
  • Podeli:
fk vojvodina-661c0db205007.webp Foto: FK Vojvodina

Velika bitka na terenu očekuje fudbalere Crvena zvezda i Vojvodine za dva dana u Loznici gde će se odlučiti pobednik Kupa Srbije. 

Međutim, interesantno je da bi beogradski i novosadski crveno-beli nakon toga mogli da podele i milionski profit. I to na ime obeštećenja za mladog reprezentativca Crne Gore,  Andriju Radulovića.

Kako prenosi Mocart sport,  ofanzivni vezista iz Kotora nalazi se na korak od transfera u američku MLS ligu. Za sada nije poznat klub u kome bi Radulović trebalo da nastavi karijeru, ali se slažu poslednje kockice transfera. Amerikanci će za Radulovića izdvojiti oko dva miliona evra, a taj iznos na ravne časti podeliće Vojvodina i Crvena zvezda.

Na taj način biće ispoštovan dogovor sklopljen prošlog leta, kada je Crvena zvezda, uslovno rečeno, prodala Radulovića Vojvodini. Stigao je Zvezdin izdanak besplatno u Novi Sad, ali je klub iz Ljutice Bogdana zadržao 50 posto od narednog transfera. Baš kao u slučaju godinu dana mlađeg Nikole Stankovića iz Čukaričkog.

Letnji prelazni rok u Americi počinje 18. jula, ali do tada bi ceo posao trebalo da bude formalno završen.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()