Dobre vesti nakon povrede: Stefanu Miljenoviću produžen ugovor sa Megom

Miljenović je pre tri dana u prvoj utakmici polufinala plej-ofa ABA lige protiv Crvene zvezde doživeo težu povredu kolena zbog koje će duži period odsustvovati sa terena

06.05.2024. 14:50
  • Podeli:
Stefan Miljenovic  ABA League_Dragana Stjepanovic-65ca16e2c9fcf.webp Foto: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanovic

Košarkaš Mege Stefan Miljenović produžio je ugovor sa beogradskim klubom do kraja naredne sezone, saopšteno je danas.

U saopštenju se navodi da je Miljenović pre tri dana u prvoj utakmici polufinala plej-ofa ABA lige protiv Crvene zvezde doživeo težu povredu kolena zbog koje će duži period odsustvovati sa terena.

Crvena zvezda je tada trijumfovala 103:73 i povela 1:0 u polufinalnoj seriji, koja se igra na dve pobede. Drugi meč na programu je sutra od 20 časova. 

Miljenović (23) je ove sezone za ekipu Mege u ABA ligi prosečno beležio 12,1 poen i imao je 3,6 skokova i tri asistencije po meču.

"Miljenović je prošle sezone bio jedan od najzaslužnijih za odlične rezultate OKK Beograda i plasman u Superligu, pošto je u KLS-u u proseku beležio 17,1 poena, 4,2 skoka i 3,6 asistencije, da bi potom u Superligi bio još bolji sa prosekom od 21,8 poena, uz 5,6 skokova i 5,1 asistencije", navodi se na zvaničnom sajtu Mege.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()