"On nije taj, ovo je gotovo": NBA legenda otpisala Jokića

Da li je MVP nadigran?

07.05.2024. 23:30
  • Podeli:
Čarls Barkli-63f8a7b85eb8a.webp Foto: Profimedia

Čarls Barkli, legenda NBA, ne veruje da će Denver biti u stanju da preokrene u seriji protiv Minesote.

Nagetsi su i u drugom susretu pred svojim navijačima razočarali, izgubili su sa 106:80 i tako Minosote ima 2-0  pred dva meča na svom terenu.

Imaju priliku da "počiste" šampiona, a Barkli je u emiciji "Inside the NBA", predvideo sličan scenario i za treću utakmicu koja se igra u nedelju.

"Momentum je jako važan u plej-of seriji. Što se toga tiče, Denver ne igra šampionsku košarku ni sada, nije je igrao ni u prethodnoj rundi. Protiv Lejkersa su mogli da igraju pod kočnicom, što protiv najbolje odbrane u regularnom delu i plej-ofu nije moguće. Nema šale sa njima. Biće teško, pritisak je na Denveru. Minesota igra dobro kod kuće i svi znaju svoju ulogu. Nadigrali su ih i nadjačali. Očekujem da vidimo isto u trećoj utakmici", kaže Barkli.

Edvards je ponovo dominirao u ekipi pobednika, to je po Barkliju ključni igrač serije i on je Denver već sasvim otpisao.  

"Ovo je gotovo. Minesota je bolja od Nagetsa. Denver nema prednost nigde na terenu. MVP je nadigran. Pred početak sezone nisam verovao u Minesotu, naveli su me da se predomislim. Pobediće u ovoj seriji. Oni su tu za ozbiljno. Imaju tog posebnog tipa. 'On prerasta iz buldoga u vuka. Momci ga slede i on ih vodi. Jokić nije 'taj' u ovoj seriji. Minesota je ozbiljna i počistiće Nagetse", prognozirao je Barkli.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()