Španski mediji: Najcrnji poraz u istoriji Real Madrida

"Jeziv spektakl u završnici, koji je zakuvao Ljulj, a Panter mu pokazao pesnicu i "privukao" ostale na tuču"

28.04.2023. 08:36
  • Podeli:
Jabusele Real Madrid-644ae7096578c.webp Foto: Profimedia

Španski sportski list "Marka" posvetio je prostor košarkaškoj utakici plej-ofa Evrolige između Partizana i Real Madrida, kao i incidentu koji se desio na njoj zbog kog je meč ranije prekinut. Naslov glavnog izveštaja glasi: "Najcrnji poraz u istoriji Real Madrida".

"Postoji mnogo načina da se izgubi. Real Madrid je izabrao najružniji. U velikoj meri deklasirani od Partizana u meču koji ih je doveo do 0:2 i Fajnal-for pretvorio u utopiju, a igrači su svu svoju frustraciju završili tučom i žalosnim ishodim. Poraz sa 95:80 bio je manje bolan od slike grupe nemoćnih igrača koji udaraju. Ljulj je zapalio vatru teškim faulom nad Panterom, potpuno nebitnim na sredini terena, 1.40 pre kraja kada je njegov tim gubio 15 poena razlike", piše u tekstu.

"Marka" konstatuje da je sve u završnici bio "jeziv spektakl".

"Amerikanac se suprotstavio, pokazao pesnicu i time privukao sve ostale: Dek, Musa, koga su napali Lesor i Panter, Jabusele, koji se bacio i čak povredio Egzuma. Jeziv spektakl. Sada se čeka reakcija Evrolige, a može doći do sankcija za naredne utakmice. Bio je to veoma tužan kraj meča, jer se više nije igralo. Real se našao u nezamislivom scenariju na korak od eliminacije, na ivici provalije posle dve utakmice u Madridu. Niko nije uspeo da preokrene 0:2 i Madriđani moraju mnogo toga da promene da bi napravili preokret".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()