Stiven Kari precizniji od Sabrine Jonesku: Svaka trojka ima cenu za humanitarni fond

Najbolji strelac svih vremena pobedio je takmičenju za tri poena najslavnijeg strelca VNBA lige

18.02.2024. 10:46
  • Podeli:
Stef Kari i Sabrina Jonesku-65d1d096bf4f0.webp Foto: AP Photo/Darron Cummings/Tanjug

Košarkaš Golden Stejta Stef Kari pobedio je najboljeg strelca VNBA lige, košarkašicu Njujork Libertija Sabrinu Jonesku u šutiranju trojki. Kari je ostvario 29 poena, a Jonesku 26, pa je šampionski pojas pripao najboljem strelcu NBA lige.

Svaki poen, koji su postigli Kari i Jonesku računao se za donacije koje će NBA uplatiti u humanitarni fond.

Slavna bitka, odnosno Bitka polova, koju su davne 1973. započeli slavni Bobi Rigs i Bili Džin King na teniskom terenu, doselila se i u NBA. Ol star vikend je najbolje mesto za ovakva takmičenja. Parvi spektakl. 

"Ne znam da li će neko uspeti da popuni naše pozicije, ali možda je to nešto što bi trebalo češće da ponavljamo", rekao je Kari posle ove premijere, koja je bila i humanitarnog karaktera.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()