Trener košarkaša Dalasa Džejson Kid produžio ugovor sa klubom

Kid (51) je Dalas preuzeo 2021. godine

06.05.2024. 16:27
  • Podeli:
Dzejson Kid_Tanjug AP-63e218eb19689.webp Foto: Tanjug/AP

Trener košarkaša Dalasa Džejson Kid potpisao je novi, višegodišnji ugovor sa klubom, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu NBA lige.

U saopštenju se ne navode detalji ugovora.

"Uzbuđeni smo što će trener Kid da nastavi da vodi naš tim tokom narednih godina. Kid je uspeo da u poslednje tri sezone dva puta naš tim uvede u plej-of. Radujemo se saradnjom sa njim u nastavku razvoja ove već sjajne franšize", rekao je jedan od vlasnika Dalasa Patrik Dumont.

Kid (51) je Dalas preuzeo 2021. godine. Košarkaši Dalasa su u sezoni 2021/2022. poraženi u finalu plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige od Golden Stejta rezultatom 4:1 u seriji.

Dalas prošle sezone nije uspeo da se plasira u plej-of NBA lige. Maveriksi su ove sezone u prvom kolu plej-ofa Zapada bili bolji od Los Anđeles Klipersa (4:2), a u polufinalu će se sastati sa Oklahomom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()