Zvezda desetkovana putuje za Monako: Sferepulos ne može da računa na čak pet pulena

Utakmica je na programu 7. marta od 19 sati

06.03.2024. 16:52
  • Podeli:
Janis Sferopulos  TANJUG SAVA RADOVANOVIĆ-65e86136eb25f.webp Foto: TANJUG/SAVA RADOVANOVIĆ

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Monaku u četvrtak od 19 časova u Evroligi u okviru 28. kola, a trener Janis Sferopulos na put kreće bez petorice igrača.

Kadrovska situacija nije dobra za crveno-bele, pa će meč u Monaku propustiti Miloš Teodosić, Nikola Topić, Trej Tompkins, Dejan Davidovac i Dalibor Ilić.

Teodosić je zbog povrede propustio i prošlonedeljni meč 27. kola Evrolige protiv Bajerna, Tompkins i Topić su u procesu rehabilitacije, dok Dalibor Ilić ima problem sa virusom. Davidovac će propustiti meč, jer je nedavno postao otac.

Utakmica između Monaka i Crvene zvezde biće odigrana 7. marta od 19 sati.

Crvena zvezda se trenutno nalazi na 16. mestu na tabeli Evrolige sa 10 pobeda i 17 poraza, dok je Monako četvrti sa skorom 17:10.

Pored toga, potvrđena je i informacija da Crvena zvezda dočekuje Krku u hali "Aleksandar Nikolić" za vikend u okviru ABA lige, a meč je na programu u nedelju 10. marta u 19 časova.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()