Kecmanović u drugom kolu mastersa u Madridu: Žang je pao, ali je sledeći rival veliki favorit

Srpski teniser je čitav posao protiv Kineza završio za samo 70 minuta

25.04.2024. 16:28
  • Podeli:
miomir kecmanović, 9 april 2024 - profimedia-662a683478c39.webp Foto: Profimedia

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolo Mastersa u Madridu, pošto je u danas u prvom kolu pobedio Kineza Žižen Žanga sa 2:0 (6:3, 6:2), za sat i 10 minuta.

Kecmanović, 66. teniser sveta, je u prvom setu stigao do brejka u šestom gemu i poveo 4:2, a zatim je rutinski osvojio set. Žang 49. na ATP listi, ni u drugom setu nije uspeo da pruži jači otpor, Kecmanović je napravio dva brejka i bez problema stigao do drugog kola.

Kecmanović će u drugoj rundi igrati protiv Norvežanina Kaspera Ruda, koji je bio slobodan u prvom kolu. Rud je jedan od favorita za osvajanje turnira, a u Madrid je došao u odličnoj formi, posle osvojene titule prošle nedelje u Barseloni.

Masters u Madridu se igra za nagradni fond od 7.877.020 evra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()