Ćutao na saslušanju: Određen pritvor osumnjičenom za ranjavanje u Mirijevu

Prilikom hapšenja kod osumnjičenog je pronađeno i 3,74 grama kokaina

27.04.2024. 08:21
  • Podeli:
pritvor, zatvor - shutterstock-658ef341dfdb1.webp Foto: Shutterstock

Viši sud u Beogradu odredio je do 30 dana pritvor M. P. (41) zbog sumnje da je u utorak, 23. aprila, u naselju Mirijevo sa umišljajem pokušao da liši života J. B.

Pritvor mu je određen zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio ili dovršio pokušano krivično delo, rekla je za Tanjug portparol tog suda Milica Veličković.

Osumnjičeni je juče na saslušanju u tužilaštvu iskoristio svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu. M. P. se naredbom o sprovođenju istrage na teret stavlja krivično delo Ubistvo u pokušaju.

Postoje osnovi sumnje da je M. P. 23. aprila oko 23.30 časova u naselju Mirijevo umišljajno pokušao da liši života J. B, tako što je posle kraće verbalne rasprave iz vatrenog oružja ispalio dva projektila od kojih je jedan pogodio oštećenog, nanevši mu teške telesne povrede opasne po život.

Osumnjičeni je uhapšen sutradan, kojom prilikom je kod njega pronađeno 3,74 grama kokaina, zbog čega će protiv njega biti preduzete dokazne radnje u pravcu utvrđivanja elemenata krivičnog dela Neovlašćeno držanje opojnih droga.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()