Šta čeka Nikolu Petkovića zbog napada na Bjelicu: Može i u zatvor

Fudbaler se tereti da je pretio smrću košarkašu

25.04.2024. 15:23
  • Podeli:
nemanja bjelica nikola petković ata images Bane T. StojanovicATAImages-65c22d740b1ce.webp Foto: Bane T. Stojanovic/Antonio Ahel/ATAImages

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je sudu optužni predlog protiv Nikole Petkovića (38) zbog sumnje da je verbalno napao i pretio smrću makazama Nemanji Bjelici i članovima njegove porodice.

Tužilaštvo je predložilo sudu da Petkovića proglasi krivim i izrekne mu uslovnu osudu tako što će mu utvrditi kaznu zatvora u trajanju od šest meseci sa rokom provere od dve godine, saopšteno je iz tog tužilaštva.

Optužnim predlogom Petkoviću je na teret stavljeno ugrožavanje sigurnosti.

Osumnjičeni je ranije na saslušanju u tužilaštvu izneo svoju odbranu, odnosno negirao navode krivične prijave. 

Sumnja se da je on 3. februara u tržnom centru "Galerija" u dečijoj igraonici verbalno napao i sa makazama u ruci pretio smrću košarkašu Nemanji Bjelici i članovima njegove porodice.

Petković je osumnjičen za krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()