Počeo udarni vikend: Pojačan saobraćaj na putevima ka turističkim mestima

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila

26.04.2024. 19:10
  • Podeli:
Beograd Screenshot Naxi-662bdf8e7fe84.webp Foto: Screenshot Naxi

Kraj radne nedelje, početak vikenda i prolećnog raspusta uslovio je pojačan saobraćaj na svim glavnim putnim pravcima, a posebno onim ka koji vode ka našim turističkim mestima, planinama, banjama, jezerima i vikend naseljeima, saopštio je večeras Auto Moto Savez Srbije.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS – dobijenim u 17.15, putnička i teretna vozila na GP Gradina na ulazu u Srbiju čekaju 20 minuta.

Na izlazu iz Srbije na GP Sremska Rača teretna vozila čekaju pet sati, na Batrovcima četiri, na Horgošu tri, a na Bogojevu dva sata.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()