Koalicija "Biramo Beograd" predala potpise za beogradske izbore

Predstavnici koalicije pozvali su Beograđane da u što većem broju izađu na izbore 2. juna

09.05.2024. 17:33
  • Podeli:
dobrica veselinovic-65e1ad9a64826.webp Foto: TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Koalicija "Biramo Beograd" koju čini Zeleno-levi front, Demokratska stranka, Ekološki ustanak, Pokret slobodnih građana, Novo lice Srbije i Narodni pokret Srbije predala je danas više od 5.000 potpisa za beogradske izbore koji se održavaju 2. juna.

Kandidat te koalicije za gradonačelnika je Dobrica Veselinović, dok je kandidat za zamenika gradonačelnika Miloš Pavlović. 

Oni su istakli da im je cilj pobeda u Beogradu, a da kao najveće izazove u funkcionisanju grada vide gužve u saobraćaju, gužve u domovima zdravlja, potrebu za većim brojem vrtića, probleme u obrazovanju kao i, kako su rekli, "betonizaciju" Beograda. 

Predstavnici koalicije pozvali su Beograđane da u što većem broju izađu na izbore 2. juna. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()