Manojlović: Pokret Kreni promeni izlazi na izbore u Beogradu

On je naveo i da će odluku o eventualnom učešću na lokalnim izborima u drugim mestima doneti naknadno

24.04.2024. 10:06
  • Podeli:
kreni promeni savo manojlovic una-64369826aa19a.webp Foto: UNA

Direktor kampanja pokreta "Kreni promeni" Savo Manojlović saopštio je danas da je taj pokret doneo odluku da 2. juna učestvuje na izborima u Beogradu.

On je na konferenciji za novinare rekao da će pokret na  beogradske izbore izaći samostalno, preneli su beogradski mediji.

Manojlović je rekao da su se na ovaj korak odlučili, jer smatraju da mogu da naprave promenu u Beogradu, ocenjujući da su ključni problemi u Beogradu apatija i teme vezane za građane, a ne preseljenje birača ili mediji.

On je naveo i da će odluku o eventualnom učešću na lokalnim izborima u drugim mestima doneti naknadno.

Aleksandar Jovanović Ćuta iz Ekološkog ustanka pozvao je nedavno lidera pokreta "Kreni promeni" da se pridruži delu opozicije koja izlazi na lokalne i beogradske izbore.

I Dobrica Veselinović iz Zeleno-levog fronta rekao je juče da je u kontaktu sa Manojlovićem i da bi želeo da to bude zajednički opozicioni nastup.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()