Šapić raspisao izbore za 2. jun u 17 beogradskih opština

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić ranije je raspisla izbore za Skupštinu Grada Beograda, a danas i izbore u 66 lokalnih samouprava u Srbiji

26.04.2024. 10:33
  • Podeli:
aleksandar šapić, 2 mart 2024 - foto Tanjug Jadranka Ilić (2)-65e584c1bce1c.webp Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić raspisao je danas za 2. jun izbore za odbornike u 17 gradskih opština.

"Od danas počinju da teku rokovi za vršenje izbornih radnji", rekao je Šapić, saopštio je Beoinfo.

On je poželeo sreću svim učesnicima izbora i građanima koji, kako je naveo, pored predstavnika u skupštinama gradskih opština, biraju i svoje predstavnike za Skupštinu Grada Beograda.

Privremeni organ Grada Beograda je na današnjoj, osmoj sednici, u skladu sa Zakonom o lokalnim izborima, doneo Odluku o raspisivanju izbora za odbornike skupština gradskih opština Grada Beograda.

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić ranije je raspisla izbore za Skupštinu Grada Beograda, a danas i izbore u 66 lokalnih samouprava u Srbiji koji će svi biti održani istog dana - 2. juna.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()