Tragedija u Travniku: Pripadnik Eufora poginuo u šetnji u slobodno vreme

Drugi vojnik, koji nije povređen, takođe je evakuisan helikopterom Eufora Medevac

05.05.2024. 10:56
  • Podeli:
eufor okt 2022 - profimedia-6637409a6d22d.webp Foto: Profimedia

Jedan pripadnik Eufora izgubio je život tokom šetnje u slobodno vreme sa kolegom na području Travnika, potvrđeno je za portal sarajevskog Avaza.

Posle dobijene informacije o ovom slučaju, helikopter Eufora Medevac krenuo je juče u akciju spasavanja i tom prilikom je bio suočen sa teškim terenom i vremenskim uslovima, rekli su iz Eufora i dodali da su lekar i bolničar intervenisali, ali bez uspeha i vojnik je proglašen mrtvim.

Iz Eufora su uputili saučešće porodici, prijateljima i kolegama ovog vojnika u ovom teškom trenutku.

Naglasili su da je drugi vojnik, koji nije povređen, takođe evakuisan helikopterom Eufora Medevac.

"Eufor će nastaviti da pruža podršku svim potrebnim aranžmanima", naveli su iz Eufora uz zahvalnost medicinskoj ustanovi koji je bila na terenu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()