Obožavaćete ga
Sladak, gust i neodoljiv, zagrejaće vam dušu i telo. Možete da ga pravite i u danima posta, ako umesto običnog, stavite neko biljno mleko ili vodu.
U posudi, na tihoj vatri zagrejte salep, šećer i mleko. Kad provri, mešajte još 2 do 3 minuta, dok se ne zgusne. Sipajte u čaše i pospite cimetom i muskatnim oraščićem (začinom) po izboru. Konzumirajte toplo.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.