Holandski KLM povećava broj letova za Beograd

Avio-linija Beograd – Amsterdam, uvedena 2021. godine, se pokazala kao izuzetno uspešna

23.03.2023. 22:02
  • Podeli:
Avion_KLM_Foto Pixabay-641cbef9745c9.webp Foto: Pixabay

Holandska avio-kompanija KLM Royal Dutch Airlines će u svom letnjem redu letenja, koji počinje da se primenjuje od 26. marta, imati 12 nedeljnih letova na liniji Beograd-Amsterdam, što je za četiri više nego u zimskom periodu.

Ta avio-linija, uvedena 2021. godine, pokazala se kao izuzetno uspešna, istakao je KLM precizirajući da će putnicima iz Srbije pet dana na raspolaganju biti jutarnji let u 5:50, dok će let u 12:50 biti svakodnevan.

Holandska avio-kompanija će, u svom letnjem redu letenja, leteti do 165 destinacija, pokrivajući 96 evropskih i 69 interkontinentalnih odredišta. KLM će, takođe, udvostručiti broj letova ka Aziji u odnosu na 2022. godinu i proširiti kapacitete na interkontinentalnim linijama.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()