Saradnja avio-kompanija: Er Srbija i Džetblu potpisali kod-šer sporazum

Srpska aviokompanija je postavila svoj 'JU' kod na 25 destinacija u okviru Džetblu mreže, a američka svoj 'B6' kod na direktne letove Er Srbije iz Njujorka i Čikaga do Beograda

03.08.2023. 16:29
  • Podeli:
air serbia er srbija facebook Aerodrom Morava Kraljevo-6489984297247.webp Foto: Facebook Aerodrom Morava Kraljevo

Er Srbija i američka avio-kompanija Džetblu uspostavili su kod-šer saradnju kojom je srpska aviokompanija postavila svoj "JU" kod na 25 destinacija u okviru Džetblu mreže.

Džetblu je postavio svoj "B6" marketing kod na direktne letove Er Srbije od Međunarodnog aerodroma "Džon F. Kenedi" u Njujorku (JFK) i Međunarodnog aerodroma "O’Her" u Čikagu (ORD) do beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" (BEG).

Džetblu planira da u skorijoj budućnosti postavi svoj "B6" kod i na druge letove između Beograda i određenih destinacija u Evropi, saopštila je Er Srbija.

"Radujemo se saradnji sa kompanijom Džetblu i verujemo da će ona znatno unaprediti mogućnosti putovanja između Sjedinjenih Američkih Država i destinacija u okviru mreže Er Srbije, naročito onih u oblasti šireg Balkana", izjavio je generalni direktor Er Srbije Jirži Marek.

Generalni direktor kompanije Džetblu Robin Hejs je istakao da sa Er Srbijom imaju odlično međulinijsko partnerstvo od 2016. godine.

"Kontinuirano se trudimo da proširujemo partnerstva i tako klijentima ponudimo još više mogućnosti. Vidimo veliki potencijal u našoj novoj kod-šer saradnji. Putnici Er Srbije su dobrodošli na našim letovima, a na raspolaganju su im i naše povoljne avio-karte i sjajna usluga", rekao je Hejs.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()