Trosoban i četvorosoban stan u Beogradu: U subotu finalno izvlačenje u igri 'Uzmi račun i pobedi'

U jesenjim izvlačenjima, potpuno ravnopravno, učestvovaće svi računi poslati od 24. decembra prošle godine

24.02.2023. 12:40
  • Podeli:
uzmi račun i pobedi instagram sinisamali-63d28a79c52e8.webp Foto: Instragam@mali_sinisa

Peto izvlačenje prvog kruga nagrade igre "Uzmi račun i pobedi", koje će ujedno biti i finalno, održaće se sutra od 18 časova, a prenos će kao i u prethodnim krugovima biti u direktnom prenosu na RTS-u.

Tokom jučerašnjeg dana premašena je brojka od ukupno sto miliona skeniranih računa, što ovogodišnje izdanje nagradne igre čini ubedljivo najuspešnijim od svih izdanja do sada, saopštila je danas Vlada Srbije. 

Svi računi skenirani do sutra u podne biće u konkurenciji za nagrade od 18 časova, a nagrade su najvrednije do sada - jedan trosoban i jedan četvorosoban stan u Beogradu dobiće nove vlasnike, koje će odrediti naš proslavljeni košarkaš Igor Rakočević.

U jesenjim izvlačenjima, potpuno ravnopravno, učestvovaće svi računi poslati od 24. decembra prošle godine i tokom čitavog perioda između dva kruga računi moći da se nesmetano skeniraju.

Pravo na učešće u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ imaju svi punoletni građani Srbije, a za učestvovanje neophodna je instalirana istoimena aplikaciju na mobilnom telefonu. Nagradnu igru organiziju Vlada Srbije i NALED, sa  ciljem suzbijanja sive ekonomije i podizanja nivoa svesti građana o značaju uzimanja računa pri svakoj kupovini.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()