Baharov uspešan debi: Crvena zvezda pobedom započela pripreme za sledeću sezonu

Kapiten na današnjem meču bio je Aleksandar Dragović

26.06.2023. 20:00
  • Podeli:
Tan2023-06-1911553266_1 fk crvena zvezda tim miloš milivojević-6496bd4388e7e.webp Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas selekciju grada Užica 3:1 u prvom pripremnom meču za sledeću sezonu i prvoj utakmicu u kojoj je ekipu sa klupe vodio Barak Bahar. 

Kapiten Crvene zvezde na današnjem meču bio je Aleksandar Dragović. 

Zvezda je povela već u 19. minutu, kad je mladi Jovan Mijatović bio strelac posle asistencije Stefana Mitrovića. 

Izjednačio je Nikola Lazović u 32. minutu, ali je Aleksandar Katai volej udarcem, posle nove asistencije Mitrovića, u 42. minutu povratio vođstvo "crveno-belih". 

Marko Gobeljić je u 63. minutu postavio konačan rezultat. 

Crvena zvezda je meč započela u sastavu: Glazer, Vigo, Dragović, Milunović, Rodić, Stamenić, Kanga, Katai, Ivanić, S. Mitrović, Mijatović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()