Bizarna greška ABA lige: Umesto Sferopulosa, kažnjen Ivanović

Kazna je usledila posle meča sa Partizanom

07.11.2023. 15:08
  • Podeli:
Duško Ivanović_ABA-640103b9303f9.webp Foto: ABA league j.t.d. / Dragana Stjepanović

Veliki propust napravila je ABA liga. Naime, na meču sa Partizanom kraj klupe Crvene zvezde stajao je Janis Sferopulos, koji je na pomenutoj utakmici dobio tehničku grešku, ali je umesto na adesu grčkog stručnjaka, kazna je stigla Dušku Ivanoviću, koji je pet dana pre pomenute utakmice dobio otkaz.

Crnogorski stručnjak je kažnjen sa 200 evra iako nije vodio meč.

Očekuje se da će greška biti ispravljena i da će kazna biti preusmerena na pravog krivca.

Sa druge strane, kažnjen je i Partizan. Klub iz Humske će na računa ABA lige morati da uplati 3.000 evropskih novčanica zbog ispada svojih navijača.

U izveštaju se navodi da su pristalice crno-belih "vređale treće osobe".

U petom kolu ABA lige, Partizan je pobedio Crvenu zvezdu sa rezultatom 98:87 u večitom derbiju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()