Da li mu je ovo najluđa odluka do sada: Rodman na obrazu istetovirao portret svoje devojke

Legendarni košarkaš ne prestaje da iznenađuje

08.07.2023. 11:37
  • Podeli:
Denis Rodmanprofimedia-64a92dd5a2936.webp Foto: Profimedia

Legendarni NBA košarkaš Denis Rodman, istetovirao je na obrazu portret svoje devojke. U životu ispunjenim, u najmanju ruku, čudnim odlukama, ova poslednja je verovatno "najluđa".

On je tokom karijere konstantno ostavljao fanove u neverici, od kako je dospeo u žižu javnosti sredinom 90-ih godina prošlog veka.

Ovaj 62-godišnji košarkaš je odlučio da ljubav prema svojoj devojci iskaže na krajnje nesvakidašnji način, piše Telegraf.

Naime, na njegovom obrazu je sada trajna tetovaža njegove partnerke.

Na snimku koji je postavio tatu umetnik Van Džonson vidi se kako Rodman sedi u fotelji, dok Džonson zumira njegov ručni rad na obrazu.

"Započnite svoje nasleđe kada ste Bogom naklonjeni", prokomentarisao je tatu umetnik.

Podsetimo, Rodman je najveći trag ostavio nastupajući za Čikago Bulse. Tada je u periodu od 1995. do 1998. godine u ekipi sa Džordanom, Pipenom, Kukočem, uspeo da osvoji tri trofeja zaredom u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()