Delije oduševljene: Bivši košarkaš Zvezde prvi put izveo svog sina na teren

Bilija Berona su ponovo mnogi pozvali da se vrati u crveno-beli dres kluba iz Beograda

25.10.2023. 21:59
  • Podeli:
bili beron kk cz-65394330815e6.webp Foto: KK Crvena zvezda

Mnogim navijačima Zvezde u lepim sećanjima ostao je Bili Beron

Američki šuter je za vreme provedenom u crveno-belom dresu pokazao svoje umeće pogotovo na šutu za tri poena, a sada ih je oduševio objavom na svom Tviter profilu.

Naime, on je objavio fotografiju sebe i svog sina na košarkaškom terenu, a kako navodi Beron ovo je prvi put da je njegov potomak izašao da trenira sport pod obručima.

"Prvi košarkaški trening za moje dete", napisao je Beron.

Odmah potom su se javili navijači Crvene zvezde, koji su naravno pozvali Berona da se vrati natrag na Mali Kalemegdan.

"Come to Red Star, little bro (Dođi u Zvezdu, mali brate)", napisao je jedan, a drugi se nadovezao:

"Bili, molim te, vrati se", dodao je on.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()