Denver na pobedu od šampionske titule: Drugi brejk u Majamiju

Jokić je utakmicu završio sa 23 poena, 12 skokova i četiri asistencije

10.06.2023. 07:42
  • Podeli:
Denver Tanjug Wilfredo Lee-64840d089c8c4.webp Foto: Tanjug/Ap/Wilfredo Lee

Košarkaši Denvera ponovo su pobedili u Majamiju 108:95 i poveli sa 3:1 u velikom finalu NBA lige.

Ekipu Nikole Jokića samo još jedan trijumf deli od prve titule u istoriji kluba, a "meč loptu" imaće na domaćem terenu u noći između ponedeljka i utorka od 2.30 sati.

Jokić je utakmicu završio sa 23 poena, 12 skokova i četiri asistencije, za 37 minuta u igri, jer je zbog pet prekršaja propustio početak četvrte četvrtine.

Najzaslužniji za trijumf bio je Aron Gordon, koji je ubacio 27 poena, uz po šest skokova i asistencija.

Brus Braun postigao je 21, a Džamal Marej meč je završio sa 15 poena i 12 asistencija.

Kod Majamija Džimi Batler postigao je 25, a Bem Adebajo 20 poena.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()