'Ako progovorim, biće vatre': Salah ljut na Klopa

On se danas neočekivano našao na klupi Liverpula

27.04.2024. 17:57
  • Podeli:
salah-662d2047da30c.webp Foto: Jonathan Brady/PA via AP

Mohamed Salah, fudbaler Liverpula, nije želeo da se zaustavi i da izjavu u miks zoni posle meča sa Vest Hemom (2:2), ali je u prolazu rekao jednu rečenicu koja je dovoljna da napuni novinske stupce.

"Ako progovorim, biće vatre", poručio je Salah okupljenim novinarima, kao opravdanje zašto neće naširoko pričati o onome što se desilo u finišu duela sa "čekićarima".

Salah se neočekivano našao na klupi Liverpula, te dobio priliku tek pred kraj zbog čega je imao šta da kaže treneru Jirgenu Klopu.

Toliko je otišao daleko da ga je Darvin Nunjes smirivao, te njegova izjava posle utakmice dobija na težini. Tako ne smatra i Jirgen Klop.

"Pričaćemo o tome u svlačionici, pred momcima", rekao je Klop, koji je potom upitan da li je čitavu situaciju Salah ostavio iza sebe.

"Da, to je moj osećaj", dodao je Nemac, iako Salahova izjava govori suprotno.

Egipćaninu ugovor ističe narednog leta, a još prošlog je bio blizu odlaska u Saudijsku Arabiju. Stiče se utisak da provodi svoje poslednje dane u Liverpulu, baš kao i Klop.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()