Alonso slavi li slavi, a ima i zbog čega: Zasluženo u finalu Lige Evrope

Bajer će 22. maja u finalu LE u Dablinu igrati sa Atalantom.

10.05.2024. 11:10
  • Podeli:
Tan2024-05-0923222906_7 ćabi alonso AP PhotoMatthias Schrader-663de2f94e981.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

Trener fudbalera Bajera Ćabi Alonso izjavio je da je klub iz Leverkuzena zasluženo izborio plasman u finale Lige Evrope, prenose nemački mediji.

Bajer je sinoć odigrao 2:2 sa Romom u Leverkuzenu u revanšu polufinala LE. Nemački klub je izborio finale LE, pošto je u prvoj utakmici polufinala odigranoj prošle nedelje u Rimu pobedio 2:0.

"Znao sam da može da bude problema u revanšu protiv Rome. Gubili smo 2:0, primili dva gola iz situacija koje smo lako dozvolili kada smo skrivili penal, ali ne smemo da zaboravimo da smo sve vreme stvarali šanse. Dopala mi se reakcija posle 0:2 i zaslužili smo da igramo u finalu LE. Prošle sezone smo bili blizu, sada smo tu", rekao je Alonso.

Bajer će 22. maja u finalu LE u Dablinu igrati sa Atalantom.

"Srećni smo što smo izborili finale LE. Igraćemo dva finala za sedam dana. Još imamo šansu da osvojimo trofej, a moji momci zaslužuju sva tri trofeja. Atalanta je sa Gasperinijem već godinama veoma organizovan tim. Biće pravi izazov i pravo finale", istakao je Alonso.

Bajer Leverkuzen je već obezbedio titulu u Bundesligi, a 25. maja u finalu Kupa Nemačke igraće sa Kajzerslauternom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()