Alveš i Karvaljo pod opužbama za silovanje: Različite mere u istim tužbama

Jedan leži u zatvoru, drugi se brani sa slobode

06.02.2024. 13:06
  • Podeli:
Vilijam Karvaljo-65c220a629133.webp Foto: Profimedia

Dok Dani Alveš godinu dana živi u zatvoru u Barseloni, zbog optužbe za silovanje devojke u jednom noćnom klubu, Vilijam Karvaljo se brani u Sevilji sa slobode iz istog razloga. 

Nekadašnji igrač Barselone i reprezentativac Brazila u ponedeljak je, prvi put, otišao na suđenje. a fudbaler Betisa je dan kasnije dao svoju izjavu. Karvalja žena, od 30 godina, tuži za seksualni odnos na koji nije pristala, dok se on brani negiranjem i insistiranjem na tome da je "njihov odnos bio dobrovoljan, dva puta, prošlog avgusta jednom na Ibici, drugi put u Sevilji". 

Portugalac je sudiji za prekršaje skoro pola sata iznosio brojne detalje i napustio sud bez mera predostrožnosti, bez zabrana i oduzimanja pasoša, iako je postupak otvoren. Slobodan je sa saigračima otišao na trenering Betisa. 

I španski mediji se čude zašto je to tako, u trenutku kada Alveš "leži" u zatvoru jer mu je tri puta, tokom prošle godine, odbijen zahtev za odbranu sa slobode.

Rasplet događaja na Ibici i Sevilji

I dok se o slučaju Alveš ne znaju detalji, nego se više nagađa, sa svedočenja Karvalja u Sevilji isplivao je svaki detalj. 

"Vilijam je upoznao podnosioca tužbe preko zajedničkog prijatelja u julu 2023. na Ibici. Tamo su imali prvo viđanje. Nekoliko dana kasnije, 9. avgusta, prema verziji fudbalera, žena je otputovala u Sevilju i odsela u hotelu. Fudbaler se pobrinuo za sve troškove oko letova i smeštaja. Ručali su u poznatom restoranu i otišli ​​u noćni klub na pristaništu", prenosi "Diario de Sevilla" i dodaje: 

"Tamo se ženi slošilo, čak je i pala pa tom prilikom uganula skočni zglob. Ona i fudbaler vratili su se u hotel i tamo su imali drugi intiman odnos. Vilijam je napustio hotel u 7:40 ujutro da ode na trening sa svojim timom i više nije video podnosioca žalbe, uprkos činjenici da je, prema rečima fudbalera, ona insistirala da se ponovo sastanu za vikend".

Žalba je podneta nedelju dana kasnije na Ibici.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()