Alveš organizovao zabavu odmah po izlasku iz zatvora: Saznalo se šta je Brazilac slavio

Brazilac boravi u Barseloni i može da se kreće samo po Španiji

28.03.2024. 17:39
  • Podeli:
Dani ALveš_Profimedia-649407fa9e2fe.webp Foto: Profimedia

Samo dva meseca pošto je osuđen na izdržavanje zatvorske kazne u trajanju od četiri i po godine Dani Alveš je dobio slobodu. A samo dva dana od kada je izašao iz zatvora organizovao je zabavu povodom rođendana svog oca Domingosa Alveša da Silve, piše španska "Marka" pozivajući se na lokalne izvore.

Gosti su na proslavu stigli u kasnim večernjim satima, a sve je trajalo do oko zore, navodi se u tekstu.

Alveš boravi u Barseloni i može da se kreće samo po Španiji, jer mu nisu vraćeni, ranije oduzeti, pasoši (brazilski i španski). Nekadašnji fudbaler je u obavezi da se javlja u sud svakih sedam dana. U zatvoru je proveo 14 meseci.

Bivši brazilski reprezentativac i jedan od najtrofejnijih fudbalera u istoriji optužen je zbog silovanja devojke u noćnom klubu u Barseloni, decembra 2022. 

Na slobodu je pušten pošto je za njega plaćena kaucija u iznosu od milion evra. Prvo se mislilo da je novac uplatio Nejmarov otac, ali je ustanovljeno da je Alvešu pomogao napadač Atletiko Madrida i reprezentativac Holandije Mempfis Depaj.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()