Anćeloti opstao na klupi Reala: Španci osvojili titulu prvaka sveta

Na finalnom meču Svetskog kupskog prvenstva bilo je čak osam golova

12.02.2023. 08:20
  • Podeli:
Real Madrid v Al Hilal foto Reuters 04-63e8032e3e05e.webp Foto: Reuters

 Fudbaleri Real Madrida osvojili su titulu klupskog prvaka sveta, pošto su u finalu savladali saudijski Al Hilal sa 5:3 (2:1).

Golove za Madriđane postigli su Vinisijus Žunior u 13. i 69, Federiko Velverde u 18. i 58. i Karim Benzema u 54. minutu.

Strelci za Al Hilal bili su Musa Marega u 26. i Ljujsijano Vijeto u 63. i 79. minutu.

Treće mesto osvojio je brazilski Flamengo pobedom protiv egipatskog Al Ahlija sa 4:2.

Real je osvojio jubilarni 100. trofej u istoriji, peti na Svetskim prvenstvima za klubove, a ukupno osmi ako se računa i Interkontinentalni kup.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()