Anćeloti posle osvajanja titule: Ne idem iz Reala dok me ne izbace

Vinisius nastavlja da napreduje, kao i ceo tim, rekao je trener Real Madrida

12.02.2023. 10:12
  • Podeli:
Karlo Anćeloti i igrači Reala-63e8e74160753.webp Foto: AP Photo/Manu Fernandez/Tanjug

Karlo Anćeloti nije mogao da sakrije zadovoljstvo što je osvojio devetu titulu sa Real Madridom. Novi trijumf Italijan je postigao sa španskim klubom kada je osvojio Svetsko klubsko prvenstvo i opstao na klupi "kraljevskog kluba".

"Napredujemo i ova titula će nam dati podsticaj da se borimo za sve što je pred nama. Vraćaju se mnogi igrači poput Benzeme, Militao je već tu, svi napreduju. Greške ostavljamo iza nas", rekao je Karlo Anćeloti, a potom prokomentarisao Valverdea. "Na kraju, ne moram da lomim kartu jer on već ima jedanaest golova. Federiko je imao težak period i sada je mnogo bolji. Ima energiju i kada je dobro, daje nam mnogo.“

Što se tiče Vinicija Žuniora i njegovog učinka italijanski stručnjak je rekao: 

"Vinisius nastavlja da napreduje, kao i ceo tim. On je u jednoj godini osvojio Ligu šampiona i Svetsko prvenstvo. Pravi razliku u svim utakmicama, davanje golova je veoma važno. Nedelja je bila raznovrsna. Svi su, pa i on, bili pogođeni porazom na Majorci, ali sa željom da ponovo pobeđuju. Uzbuđen je i pokazao je želju. Odmaraće se nekoliko dana i vraća se protiv Osasune. Vinisijus pokazuje umor, ali biće mu dobro da se odmori“.

Anćeloti je pohvalio organizaciju u atmosferu u Maroku, gde se igrala završnica Svetskog klubskog prvenstva. 

"Imali smo fantastičnu atmosferu. Ljudi i navijači su nas poštovali. Oduševljeni smo što smo ovde. Odlazimo veoma srećni", rekao je iskusni trener i doda: "Ne idem iz Reala dok me ne izbace".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()