Anćeloti zbunjuje: Još imamo vremena da razmišljamo od produžetku ugovora sa Realom

Božićni poklon od kluba sam dobio, mogli bi mi ga dati i igrači, kaže Italijan

17.12.2023. 18:00
  • Podeli:
Karlo Anćeloti-6465e1a187d7c.webp Foto: AP Photo/Jon Super/Tanjug

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti rekao je da ima dovoljno vremena da donese odluku o svom ugovoru s španskim klubom.

Anćelotijev ugovor ističe na kraju sezone, a bivši predsednik Brazilskog fudbalskog saveza (CBF) Ednaldo Rodriges, rekao je da je 64-godišnji Italijan najpoželjniji kandidat za mesto selektora Brazila. On bi trebalo da zameni Titea, koji je otišao posle ispadanja Brazila u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru.

Anćelotija su španski novinari pitali da li će Real da mu da novi ugovor kao božićni poklon, a on je duhovito rekao:

"Već sam dobio svoj poklon, a to je da ostanem ovde kao glavni trener Real Madrida i to je najvažnije. ao što sam rekao, još imamo vremena da razmišljamo o produženju ugovora", rekao je Italijan.

"Ali što se tiče poklona, moji igrači bi mi mogli dati jedan pobedom u utakmici. Ono što najviše želim jeste da dobro završimo ovu godinu i da pobedimo u dve preostale utakmice, tako da možemo imati miran Božić."

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()