Anćeloti zove Modrića da mu bude pomoćnik: Samo jedna stvar može biti prepreka

Biće Luka na mukama tokom leta

20.02.2024. 18:43
  • Podeli:
Tan2023-04-2813191507_2 Luka Modric AP PhotoManu Fernandez-6454c952b4957.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Španci u poslednje vreme prate svaki geg trenera Real Madrida Karla Anćelotija koji pravi prema igraču Luki Modriću i krenuli su da spekulišu da li je ovo poslednja sezona iskusnog fudbalera u španskom klubu ili ipak nije... I danas je Radio "Marka" objavila neočekivanu vest: Karlo Anćeloti je ponudio Modriću mesto u njegovom stručnom štabu od naredne sezone. 

"Čini se da je kraj karijere Luke Modrića sve bliži. Njegovo prisustvo u timu Real Madrida je sve ređe i Hrvat već sada razmišlja kuda na kraju ove sezone. Među opcijama koje će moći da razmotri jeste da nastavi u Real Madridu, ali dalje kao deo Anćelotijevog trenerskog štaba", rekao je novinar eminentnog sportskog španskog radija.

Italijanski trener je ponudio tu mogućnost Luki, ali Hrvat još ima opciju da nastavi igračku karijeru. Među ponudama koje ima, ako napusti Real Madrid, jeste selidba u Sjedinjene Američke Države i Saudijsku Arabiju.
 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()