Andrea Pirlo preuzima Sampdoriju

Bivša zvezda Juventusa i Milana potpisuju ugovor sa klubom iz Đenove

27.06.2023. 13:41
  • Podeli:
andrea-pirlo-anadolija.jpg

Andrea Pirlo je novi trener Sampdorije, tvrdi novinar "Skaj sporta Italija". Nekadašnja zvezda Juventusa i Milana, bivši reprezentativac Italije, potpisuje ugovor sa klubom iz Đenove na čijoj klupi će zameniti Dejana Stankovića.

Kako se navodi, Pirlo će potpisati dvogodišnji ugovor sa opcijom za treću sezonu.

Samp će sledeće sezone igrati u Seriji B nakon ispadanja iz Serije A u nedavno završenoj sezoni. 

Fabio Groso je bio glavna meta Sampdorije, ali nije postigao dogovor sa novim vlasnikom Sampa Andreom Radrizanijem.

Italijanski biznismen koji je nedavno kupio italijanski klub, spasavajući ga od bankrota, navodno se sastao sa Pirlom tri puta. Novinar Đanluka di Marcio tvrdi da su Pirlov entuzijazam i iskustvo na kraju ubedili Radrizanija da je baš on dobra opcija za ekipu.

Osvajač Svetskog prvenstva 2006. prošlu sezonu je kao trener proveo je u Turskoj gde je vodio Karagumruk. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()