Andrija Kaluđerović završio karijeru: Treći strelac Superlige i rekorder po transferima

Selio se "milion" puta

25.01.2024. 16:31
  • Podeli:
Andrija Kaluđerovic-65b27aca904ee.webp Foto: Profimedia

Srpski fudbaler Andrija Kaluđerović odlučio je da završi profesionalnu karijeru, objavio je danas OFK Beograd na društvenim mrežama.

Iskuni napadač OFK Beograda je zbog povrede u 36. godini okačio kopačke o klin.

Kaluđerović je treći strelac u istoriji Superlige Srbije sa 80 golova i rekorder po broju promenjenih klubova, nosio je dresove 25 klubova, a za 19 sezona selio se 31. put.

Nastupao je za Njegoš iz Lovćena, Mačvu, Hajduk sa Liona, Spartak Suboticu, Radnički iz Pirota, Rad, Crvenu zvezdu, Peking, Rasing, Vojvodinu, AEL, Tun, Brizbejn, Al Šaniju, Žalgiris, Port, Velington, Olimpiju iz Ljubljane, Delhi Dajnamos, Inter iz Zaprešića, Rigu, Proleter Novi Sad, Nasaf, Grafičar i OFK Beograd.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()