Ante Rebić stigao u Istanbul: Nova sredina kao prinudna zamena za Milano

Bilo je jasno da su roso-neri stali na stanu trenera i da igrač mora da pronađe novi klub

30.07.2023. 15:25
  • Podeli:
ante rebic profimedia 2-64b8dfe31655f.webp Foto: Profimedia

Ante Rebić je na samo korak od Bešiktaša. Hrvatski fudbaler je krenuo iz Milana put Istanbula, gde je stigao na lekarske preglede i potpis ugovor sa crno-belim klubom.

Rebić je igrao za ekipu sa "San Sira", ali se posvađao sa trenerom Stefanom Piolijem pred kraj prošle sezone, pošto je nekoliko puta isključen iz tima, kao i sa turneje po SAD ovog leta. 

Bilo je jasno da su roso-neri stali na stanu trenera i da igrač mora da pronađe novu sredinu. Pojavio se turski prvoligaš i dao prihvatljivu ponudu, koju je igrač odmah prihvatio.

Milan je pristao da proda krilnog igrača za 2.000.000 evra plus bonusi. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()