Antverpen stigao do Lige šampiona: Istorijski plasman Belgijanaca

Listu od 32 tima popunile su iskusne ekipe

31.08.2023. 08:11
  • Podeli:
Fudbaleri Antverpena-64f02fae7db5a.webp Foto: Profimedia

 Fudbaleri Antverpena prvi put u istoriji plasirali su se u grupnu fazu Lige šampiona, pošto su u revanš meču plej-ofa savladali AEK u Atini sa 2:1.

U prvom meču bilo je 1:0 za belgijskog šampiona.

Listu od 32 učesnika Lige šampiona kompletirali su Kopenhagen remijem protiv Rakova 1:1 (pobeda u prvom meču 1:0) i PSV ubedljivim trijumfom protiv Rendžersa 5:1 (prvj meč 2:2).
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()