Apel navijačima: Zvezda pozvala pristalice da ranije dođu na utakmicu protiv Benfike

Meč protuv Benfike crveno-beli igraju od 18.45

18.09.2024. 18:00
  • Podeli:
navijači crvene zvezde, delije - 12 sept 2015 -  Antonio Ahel ATAImages-66cd95ba91fbb.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Fudbalski klub Crvena zvezda pozvao je danas navijače da dođu ranije na utakmicu protiv Benfike. Fudbaleri crveno-belih dočekaće sutra od 18.45 časova ekipu Benfike u meču prvog kola Lige šampiona.

Iz kluba su uputili apel navijačima da na utakmicu dođu na vreme kako bi izbegli gužve koje se očekuju.

"Vlada veliko interesovanje za utakmicu sa portugalskom ekipom, a ujedno se i očekuju velike gužve u Beogradu u tom terminu. Počela je škola, ljudi su se vratili sa godišnjih odmora, i u skladu s tim apelujemo na sve navijače da se što ranije zapute na stadion, kako bi izbegli gužvu i bili na tribinama kada utakmica počne. Zvezdinim igračima znači podrška i atmosfera koja će, kao i uvek, biti fantastična. Vidimo se na Marakani", saopšteno je na klupskom sajtu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()