Areta iskren: Havercu će biti potrebno vreme da se uklopi u tim

Čeka se u Arsenalu dolazak kapitena Vest Hema

14.07.2023. 13:21
  • Podeli:
kai havertz reuters-6493fdd719431.webp Foto: Reuters

Menadžer Arsenala Mikel Arteta izjavio je da će biti potrebno vreme da se nemački fudbaler Kai Haverc uklopi u londonski klub, prenose britanski mediji.

Haverc je pre 16 dana stigao u Arsenal iz Čelsija za 65 miliona funti.

"Moramo da vidimo kako se prilagođava. Upoznajemo se i gradimo odnose, a vreme će pokazati gde se najbolje uklapa", rekao je Arteta za Bi-Bi-Si.

Britanski mediji navode da bi do kraja dana ugovor sa Arsenalom trebalo da potpiše kapiten Vest Hema Deklan Rajs za 105 miliona funti.

Arsenal će u nedelju otputovati u SAD gde će odigrati tri prijateljske utakmice.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()