Atalanta preslišala Napoli na "Maradoni"

Atalanta je ovim trijumfom na 6. mestu sa 50 bodova pobegla Napoliju, koji je ostao jednu poziciju ispod sa 45

30.03.2024. 14:36
  • Podeli:
atalanta-6608153af1836.webp Foto: Alessandro Garofalo/LaPresse via AP

Fudbaleri Atalante slavili su ubedljivu pobedu nad Napolijem rezultatom 3:0 (2:0) u prvoj utakmici 30. kola italijanske Serije A.

Meč na stadionu "Dijego Armando Maradona" može se ukratko opisati tako da je Napoli svoje šanse promašivao, a Atalanta ih u ogromnom procentu realizovala.

Prvu u 26. minutu kada je Aleksej Mirančuk pogodio na asistenciju Marija Pašalića.

Ruskom napadaču se piše asistencija kod drugog gola Atalante, mada je to bila prava majstorija Đanluke Skamake.

Iz kolena je pogodio sa 20-ak metara i, praktično, već tada su raspršene sve nade Napolija.

Domaći su u nastavku promašivali prilike, a pre svih ističe se situacija kada je Pjotr Zjelinski pogodio stativu fenomenalnim volejem.

I Viktor Osimen je još jednom bio zaustavljen, iako se trudio, ali je u makar jednoj od dve velike šanse lopta morala da završi u mreži.

Nije, pa je Teun Kupmajners u 88. minutu vrlo lepim udarcem levom nogom stavio tačku na ovaj susret.

Atalanta je ovim trijumfom na 6. mestu sa 50 bodova pobegla Napoliju, koji je ostao jednu poziciju ispod sa 45.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()