Atletiko posle penala pobedio Inter za četvrtfinale LŠ, Jan Oblak heroj Madriđana

U prvom meču Milanezi su slavili sa 1:0, ali nisu uspeli da sačuvaju prednost u Španiji

13.03.2024. 23:51
  • Podeli:
fk atletiko madrid, fk inter, liga šampiona - 13 mart 2024 - profimedia-65f2200c88999.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri Atletika plasirali su se u četvrtfinale Lige šampiona posle pobede nad Interom nakon izvođenja jedanesteraca - 3:2 (2:1 posle 120 minuta igre). Podsećamo, prvi meč Inter je dobio 1:0.

Fantastičan meč smo gledali u Madridu. Kapital koji je doneo Inter od jednog gola nije im bio dovoljan za prolaz dalje. A, delovalo je da će rutinski obezbediti četvrtfinale posle gola gola Di Marka u 33. minutu.

Inter je dominirao u prvih pola sata i zasluženo poveo. Međutim, već u narednim napadu Atletiko se potpuno vratio u igru. Antoan Grizman je poravnao i potpuno okrenuo meč na vodenicu "jorgandžija".

Kada se situacija maksimalno zakuvala, pred kraj meča, u 87. minutu Memfis Depaj je postigao i drugi gol za domaćine i odveo meč u produžetke.

Jan Oblak, foto: Profimedia

U dodatnih 30 minuta mreže su mirovale, a u penal seriji fantastični golman Atletika Jan Oblak je odbraio dva penala i praktično odveo svoj tim u četvrtfinale elitnog evropskog takmičenja.

Cup tree provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()