Bahar: Lepo je biti deo istorije, mladi fudbaleri preokrenuli utakmicu

Crveno-beli u sredu dočekuju Mančester Siti na oproštaju od Lige šampiona

09.12.2023. 18:40
  • Podeli:
fk crvena zvezda, barak bahar, 9 dec 2023 - foto Dusan Milenkovic ATAImages-6574a6349e505.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Danas smo postali svetski rekorderi, ali smo se takođe i vratili na prvo mesto na tabeli, možda samo na dva dana, ali je lep osećaj, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar posle pobede protiv Mladosti iz Lučana 3:1.

Zvezda je oborila rekord Real Madrida sa 122 utakmice u nizu bez poraza na domaćem terenu.

"Nije bila laka utakmica, ali smo pronalazili rešenja i igrali pametno. Mladi fudbaleri su ušli u igru i preokrenuli utakmicu, izuzetno sam zadovoljan time. Dobar je trenutak da nastavimo u istom ritmu i u sredu", istakao je Bahar.

"Uvek je lepo biti deo istorije. Hvala bivšim trenerima, klubu, igračima, članovim stručnog štaba, što su započeli niz, a mi smo samo nastavili i ponosni smo na činjenicu da smo uspeli da srušimo svetski rekord", dodao je on.

Crveno-beli u sredu dočekuju Mančester Siti na oproštaju od Lige šampiona.

"Očekuje nas drugačija utakmica. Igraćemo protiv Mančester Sitija, možda i najboljeg tima na svetu. Moramo da iskoristimo dobar trenutak, verujemo da će stadion biti pun. Želimo da završimo takmičenje u grupnoj fazi sa dobrim rezultatom",  zaključio je Bahar.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()