Bahar sklonio Borjana sa gola, kapiten Zvezde ne skriva osećanja: Teško mi je

Trebalo je drugačije da mi se saopšti, smatra kapiten crveno-belog tima

01.06.2023. 08:32
  • Podeli:
Milan Borjan-64783b6243ce8.webp Foto: Miloš Milivojević/Tanjug

U Crvenu zvezdu je stigao novi trener, Barak Bahar i odmah počeo sa renoviranjem tima. Na udaru Izraelca našao se kapiten i golman Milan Borjan. Posle šest godina i isto toliko titula najiskusniji igrač tima je pomeren sa gola.

Borijan ne krije da ga je pogodila odluka novog trenera i način na koji mu je ona saopštena.

"Upoznao sam trenera Bahara u Beogradu i lepo smo se ispričali. Kada sam došao u Pariz, novi trener me je pozvao i saopštio mi da nisam više prvi golman i da ne računa na mene. Telefonskim putem. Iskreno, jako mi je teško i jako sam povređen, jer mislim da nisam zaslužio da me trener koji je dva dana u klubu pozove i saopšti takvu informaciju. Prosto mislim da je trebalo da budem ispoštovan na način koji dolikuje nekome ko je šest godina života dao Crvenoj zvezdi", rekao je iskusni golman za "Sportski žurnal".

Milan Borjan od 2017. godine nastupa u crveno-belom dresu i sa Zvezdom je osvojio šest šampionskih titula i tri duple krune. Osim trofeja, iskusni golman je u ogromnoj meri zaslužan što je Zvezda tokom njegovog boravka u klubu šest puta igrala grupnu fazu evropskih takmičenja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()