Bahar zvanično ponovo zaposlen: Boje Crvene zvezde ostavlja po strani, kreće nova avantura

Makabi je sezonu završio na drugom mestu.

30.05.2024. 08:54
  • Podeli:
Barak Bahar_Profimedia-64675ecd34779.webp Foto: Profimedia

Izraelski fudbalski stručnjak Barak Bahar novi je trener Makabija iz Haife, saopštio je danas taj klub.

Bahar je potpisao ugovor na dve godine, a u klub se vraća posle godinu dana pošto je u međuvremenu bio trener Crvene zvezde.

"Srećan sam i uzbuđen što se vraćam na mesto za koje sam se vezao i što ću ponovo sarađivati sa upravom, timom, igračima i, naravno, navijačima", rekao je Bahar.

Izraelac je u dosadašnjoj karijeri još vodio Kirjat Šmonu i Hapoel Ber Ševu.

Makabi je sezonu završio na drugom mestu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()